15 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
Bezorging voor €7,95-

Sonniboy Daihatsu

Daihatsu

Zonnewering voor uw Daihatsu koopt u veilig online bij zonneschermauto.nl. Wij bieden u verschillende merken aan zoals de Sonniboy en Privacy Shades. Voor de Sonniboy hebben we verschillende modellen in ons assortiment zoals voor de Daihatsu Siron. De Sonnyboy zorgt voor een luxe uitstraling en koopt u bij ons in de webshop. 

Meer lezen...

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Sonniboy Daihatsu

De zonnewering voor uw Daihatsu biedt uw auto bescherming, de zon kan namelijk niet uw bekleding doen verkleuren. Naast dat de Sonniboy uw auto beschermd, beschermd hij ook u tegen het hinderlijke licht van de zon waar u vaak aan het begin en het einde van de dag last van heeft. Door het eenvoudige klemsysteem is het mogelijk om de Sonniboy achter de beschermrubbers van uw raam te klemmen. Hierdoor hoeft u niet onnodig met schroeven en lijm te werken waar u uw auto mee beschadigd.

Sonniboy Daihatsu online kopen
De Sonniboy voor de Daihatsu koopt u online bij zonneschermauto.nl. Het in 1907 opgerichte automerk Daihatsu staat bekend om zijn kleine stadsauto’s. Door de Sonniboy beschermd u uw auto niet alleen tegen zonlicht maar het geeft u ook meer privacy. De inkijk van buiten wordt belemmerd waardoor dieven niet kunnen zien of er iets van waarde in uw auto ligt en uw eigendommen beter beschermd zijn.

Sonniboy Daihatsu goedkoop in onze webshop
De zonnewering voor uw Daihatsu koopt u veilig en vertrouwd in onze webshop. U hoeft niet meer uit huis om uzelf en uw auto te beschermen, maar besteld eenvoudig vanaf de bank. 

Naar boven
Stel uw vraag!